НОВИНИ

EGT Digital вече ще предлага изключителното портфолио на Evoplay Entertainment

08 дек, 2020

image

Иновативното студио за разработка на игри Evoplay Entertainment сключи сделка с доставчика на iGaming платформата X-Nave, EGT Digital.

 

В нея ще се интегрира вълнуваща селекция от заглавия, извлечени от портфолиото от слотове, настолни и инстантни игри на Evoplay Entertainment, печелили множество награди EGR и SBC.

 

Съгласно споразумението, 30 от игрите на Evoplay Entertainment ще бъдат пуснати с партньорите на EGT Digital в Италия, Румъния и България, като повече от 100 ще бъдат част от платформата на EGT Digital в няколко пазара от Латинска Америка.

 

Доставчикът продължи да затвърждава глобалните си позиции през последните седмици с пускането на заглавия като Jolly Treasures и Book of Keno, които вече са популярни сред широк кръг европейски играчи.

Коментирайки сделката, Владимир Малакчи, CBDO в Evoplay Entertainment, каза: „Амбицията на EGT Digital да обслужва топ оператори в Европа и извън нея съвпада с нашата, така че е фантастично да подпишем с тях.

 

Споделяме вълнуващите перспективи пред компанията и очакваме с нетърпение да се възползваме от ползотворните отношения с нашия нов партньор.“

 

Александър Ботов, изпълнителен директор на EGT Digital, добави: „Развълнувани сме да си партнираме с Evoplay Entertainment, разработчик на съдържание, което може да се похвали с уникален дизайн и зашеметяващи анимации, подкрепени от авторска технология.

 

Очакваме с нетърпение да стартираме работата със студиото и да настъпи период, за който сме уверени, че ще бъде повече продуктивен.“

ДРУГИ НОВИНИ

image

юли 05, 2024

EGT Digital в партньорство с IRIS Solutions

Благодарение на това сътрудничество EGT Digital ще може да предлага още един начин за по-персонализирано и сигурно плащане

icon close

ТРЯБВА ДА СТЕ НАД 18 ГОДИНИ, ЗА ДА ПОСЕТИТЕ ТОЗИ САЙТ

Моля, потвърдете възрастта си, за да влезете.

Над 18 години съм

Под 18 години съм